Erhverv & storkøb

Filterhuset er en del af Danfilter. Og hvor Filterhuset tager sig af vores salg af filtre til private, kan du med fordel bestille dine filtre hos Danfilter, hvis du skal bruge filtre i større mængder. Her får du nemlig en god konkurrencedygtig mængderabat, der kun bliver bedre, jo mere du køber. 

Danfilter er derfor til dig, der bestiller som montør, anlægsproducent, virksomhed, boligforening, offentlig instution, skole, indkøbscenter eller lignende. 

Men Danfilter er også for dig, der vil bestille en større mængde filtre hjem på vegne af den grundejerforening, du er en del af. 

Kontakt os her - så vender vi tilbage til dig indenfor 1-2 hverdage - eller ring til os direkte på 49 19 22 66.

Ofte stillede spørgsmål

Det kan være svært at sige - for at opnå størst mulig rabat skal der naturligvis noget volumen på. Men kontakt os for et uforpligtende tilbud eller en snak om hvad der bedst kan svare sig for dig. 

Du bestiller ved at sende os en mail til info@danfilter.dk med informationer om hvad du skal bruge, og hvornår du helst skal bruge det. 

Hvis du er ny kunde skal du desuden oplyse faktureringsoplysninger, leveringsadresse, CVR-nummer, rekvisitionsnummer til bestillingen samt kontaktoplysninger. 

Hvis du er i tvivl om hvad du skal bestille, er du også altid velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 49 19 22 66. 

Det kommer an på volumen af det du bestiller. Vi har forskellige prisrabatgrupper - så kontakt endelig vores Kundeservice, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan opnå en højere rabat på din ordre. 

Danfilters produktion ligger i Farum, og vi har langt det meste på lager - og ellers kan vi ret hurtigt producere det du skal bruge på vores maskiner i huset. 

I enkelte tilfælde, hvor du skal bruge nogle specialfiltre, kan det blive nødvendigt at bestille dem hjem. 

Afsendelsesdato for din ordre vil altid fremgå af din ordrebekræftelse.

Vores leveringstid ligger typisk på 1-21 dage alt afhængig af varekategori. Vi bestræber os altid på at sende varen hurtigst muligt. 

Kontakt os hvis du har brug for at få noget hasteleveret - så finder vi en løsning. 

Vores produktion ligger i Farum, og vi leverer typisk mindre forsendelser med GLS. 

Større forsendelser sender vi ofte med Danske Fragtmænd. 

Vi kan desuden levere til både Norge og Sverige. 

Du betaler i henhold til de handelsbetingelser, der fremgår af din ordrebekræftelse og din faktura.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kundeservice

Du kan læse Danfilters handelsbetingelser her.

Ja det kan du sagtens, men det kræver, at du har et CVR-nummer. Kontakt Kundeservice for yderligere information. 

Find din branche her

keyboard_arrow_up