Fiberplast rammer

Se vores store udvalg af fiberplast rammer herunder. Under et filters levetid udsættes det for høj luftfugtighed og store udsving i temperatur. Derfor er det essentielt at anvende en filterramme der kan modstå vand og som holder sin form under hele filterets levetid. Find den rette her.
Danfilter står for kvalitet. Det er derfor vi leverer filtre med rammer af fiberplast, hvor andre producenter bruger filterrammer af pap. Vi står gerne på mål for den kvalitet vi leverer, det er derfor vi bruger materialer, der garanteret holder filterets levetid ud.

Rammen på et filter udsættes både for høj luftfugtighed og store temperatursvingninger. Er filterrammen bygget af pap, kan det gå galt inden filteret skal skiftes, da materialet ikke er robust nok. Derfor leverer vi vore filtre med rammer af fiberplast. Vi vil være sikre på at kvaliteten af vore filtre og filterrammer er helt i top hver gang.

Du kan trygt handle filtre hos Danfilter. Vi er eksperter med mange års erfaring i branchen. Vi har egen produktions- og udviklingsafdeling og vore filtre overholder både dansk og europæisk standard (EN779:2012). Du kan kontakte vores kundeservice med nærmere spørgsmål om fiberplast rammer på 49 19 22 66 eller mail info@danfilter.dk.