Filtermedie / ruller G2-F5

Her kan du finde filtermedier og filterruller, som er lange filtermåtter, der endnu ikke er sat i filterrammer. For eksempel kan du hos Danfilter købe hele ruller op til 20 meter. Vi er lagerførende i filtermedier i EN779 filterklasserne G2 - M5. Filtrene er gode at bruge til grovfiltrering til industrielt brug.

Vi sælger også ruller skåret på mål. Kontakt venligst Danfilters salgskonsulenter for tilbud på filtermedier skåret på mål.
Fordelen ved at købe filtermedie i en lang rulle, frem for tilpassede filterrammer er, at du får langt mere produkt for pengene. Det eneste det kræver af dig er, at du selv skal klippe filtrene til så de passer til det pågældende ventilationsanlæg.

Filterruller inden for luftfiltre er også kendt som et universal filter eller klip selv filter, da filtermåtten kan klippes til ud fra behov. Vi har altid filtermedier i filterklasserne G2 - M5 på lager, så du kan nemt bestille i den klasse du ønsker og modtage leveringen hurtigt efter.

Hvis du hellere vil bestille filtre der allerede er tilpasset din producent og model af anlæg, kan du finde dem ved hjælp af vores filterguide.