Podcast om indeklima

Et godt indeklima er vigtigt for sundheden, og man bygger slet ikke i dag, uden at der er tænkt ventilation ind i byggeriet. Men et godt indeklima er ikke kun afhængigt af god ventilation. Et godt indeklima er også afhængigt af den luft, som der bliver trukket ind i bygningen udefra. I luften kan der nemlig – alt afhængig af området man befinder sig i – være større og mindre koncentrationer af sundhedsskadelige mikropartikler.

Det er vigtigt at have en forståelse for, hvilke mikropartikler der findes i luften, og hvad man kan gøre for at filtrere dem væk – og det er uanset, om du læser dette med privat interesse, eller om det er fordi, at du ønsker at blive klogere på området rent professionelt, så du kan hjælpe og rådgive dine kunder bedre fremadrettet.

Med denne podcast får du overblikket. Det er Danfilters administrerende direktør, Henrik Friis, der sammen med John G. fra Nybyggerpodcasten.dk taler om blandt andet partikelstørrelser, hvorfor de er sundhedsskadelige og hvorfor det er, at de ikke kan opfanges med almindelig G4/ePM10 GROV filtrering (Standardfiltre).

Podcast-episoderne er lavet af Danfilters webshop for private, Filterhuset.dk. Men selvom at de er lavet med henblik på at informere privatkunder, er informationen i den grad også relevant i erhvervssammenhænge.

Podcast-episode: Sådan undgår du skadelige mikropartikler i dit hjem

 

Hør om hvordan filtre produceres, hvad forskellen er på dem, og hvordan man ved, hvornår det er tid til filterskift. Hør også om hvad mikropartikler er, i hvilke områder der er størst koncentration af dem, og hvordan de kan holdes ude af boligen/bygningen.

SÅDAN LYTTER DU MED: Nybyggerpodcasten kan høres direkte via afspilleren herover eller via Apple Podcasts, Spotify og alle andre podcastplatforme og apps. Podcast-episoden er episode 2 af i alt to podcast-episoder om indeklima.

Podcast-episode: Derfor skal du elske dit ventilationsanlæg

 

Få en god introduktion til hvad et ventilationsanlæg er, hvordan det virker, og hvordan det holder indeklimaet godt og sundt i boligen/bygningen.

SÅDAN LYTTER DU MED: Nybyggerpodcasten kan høres direkte via afspilleren herover eller via Apple Podcasts, Spotify og alle andre podcastplatforme og apps. Podcast-episoden er episode 1 af i alt to podcast-episoder om indeklima.


Har du spørgsmål til podcast-episoderne, eller har du lyst til at høre mere om indeklima og filtrering, så er du meget velkommen til at kontakte os på info@danfilter.dk / 49 19 22 66.

Læs mere fra Danfilter

Vores bæredygtige profil

Læs mere om os

No glass - lær mere om de mange fordele

Vi tager ansvar

keyboard_arrow_up