Vind en lækker højttaler fra B&O. 

Den vandtætte BEOSOUND EXPLORE udendørshøjttaler i farven Chestnut.

Højttaleren er et dansk kvalitetsprodukt, der er ekstremt robust og hårdfør - skabt til et godt eventyr.

Deltag i konkurrencen herunder. Vi trækker lod blandt rigtige besvarelser og trækker hele 5 vindere af en BEOSOUND EXPLORE højttaler.

Beosound Explore højttaler til konkurrence

SPM er betegnelsen på vores mest revolutionerende panelfiltre. Vi har nemlig optimeret vores produktion således, at vi kan producere et plisseret panelfilter uden plastikramme. Der, hvor der normalt har været plastikramme, er der kommet meget mere filtermedie.

Så spørgsmålet du skal svare på for at deltage i konkurrencen er:

Hvor mange procent mere filtermedie, er der i et SPM filter? Vi har taget udgangspunkt i standardfiltrene, der passer til Genvex ECO 375 (mål: 226x248x48 mm)

Svar på spørgsmålet herunder senest den 23. oktober 2022. Vi trækker lod den 25. oktober blandt alle rigtige besvarelser om en BEOSOUND EXPLORE.


Deltag i konkurrencen her: 

(Vi bruger kun denne information så vi kan kontakte dig, hvis du vinder)
(Vinderen findes via lodtrækning)

Konkurrencebetingelser:

Vi trækker lod blandt alle rigtige besvarelser den 25. oktober 2022 og giver vinderen direkte besked. Ved deltagelse giver du samtykke til registrering af navn og øvrige kontaktoplysninger. De kontaktoplysninger, som afgives i forbindelse med konkurrencen vil alene være tilgængelige for Danfilter – samt præmieudbyderen såfremt du vinder. Vinderen offentliggøres her på siden samt i nyhedsbrev.
Med deltagelse i konkurrencen indvilger du samtidig i, at vi må bruge dine kontaktoplysninger og tage kontakt til dig efter messen. Du skal være fyldt 18 år for at deltage. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. Vi henviser desuden til vores persondatapolitik for yderligere information omkring opbevaring af persondata.

keyboard_arrow_up