Om Danfilter

Vi har over 40 års erfaring indenfor luftfiltrering til industri og bolig. Det betyder også, at vi gennem tiden har opbygget en stor teknisk viden, hvorfor vi altid kan guide og rådgive vores kunder omkring løsninger og filtrering.

Oprindeligt hed Danfilter Christian Bager Filtre, men efter Henrik Friis overtog virksomheden i 2007, har vi heddet vores nuværende navn. I 2007 begyndte vi at producere luftfiltre i Danmark og sælge vores produkter online – det viste sig hurtigt, at der var stor efterspørgsel på dag til dag levering af kvalitetsfiltre på markedet.

I 2017 flyttede vi til Farum, hvor vi fik plads til at udvide vores produktion og lager yderligere. I dag råder Danfilter over 1600 m2 lager og produktion og beskæftiger over 15 engagerede og kyndige medarbejdere.

Danfilter er løbende i udvikling og vi ønsker at bruge vores viden til at skabe sunde indeklimaer på arbejdspladser og boliger. Innovation og udvikling er en stor del af vores arbejdsplads og måde at arbejde på.

Hos Danfilter er vi ikke bare bevidste og engagerede i, at skabe sunde og rene indeklimaer – vi går også op i miljøet. Vores vision er, at blive mere grønne og vi tager hele tiden skridt mod en grønnere retning. Dette gælder både dagligdagen for vores medarbejdere, men også vores indpakning, filtre m.m.

Produktion og udvikling i Danmark

Hos Danfilter udvikler og producerer vi kvalitets filtre i vores produktion i Farum. Vi producerer original filtre til flere af de førende mærker på det danske marked og i henhold til gældende EU standard (EN779:2012). Dette er din garanti for, at du får et filter i god kvalitet, samt at filteringsklassen og de øvrige produktdata er sammenlignelige fra producent til producent.
På vores lager i Farum findes altid over 1000 standard filtertyper til omgående levering. Og det vi ikke har på lager, laver vi naturligvis til din ordre. Det er fordelen ved at have egen produktion og udviklingsafdeling.

Danfilter udvikler og producerer i samarbejde med anlægsproducenterne løbende nye produkter. Vi sætter en ære i at være i konstant udvikling, og søger hele tiden nye løsninger, der kan optimere vores produkter og service. Vi tester løbende vores produkter, for at få data og dokumentation på vores filtre – vi udfører både test i professionelle testcentre men også ude i almindelige boliger, for at dokumentere effekten af filtrets påvirkning på indeklimaet.
Det er nemlig vigtigt for os, at producere filtre af højeste kvalitet, så du altid kan levere kvalitets filtre til dine kunder. Udover danskproducerede kvalitetsfiltre ønsker vi, at yde den bedste service til dig, når du handler hos os. Mangler du filtre i et andet mål end de gængse standard mål, er vi dem, der kan producere det til dig indenfor få dage. Kontakt vores filtereksperter hvis du har brug for råd eller vejledning.


Er du erhvervskunde?

Danfilter sælger kun til erhvervskunder bl.a. anlægsproducenter, servicemontører og forhandlere.  Er du privatkunde, henviser vi til vores webshop www.filterhuset.dk - her finder du et komplet udvalg af filtre til boligventilation.

Ønsker du at blive oprettet som kunde eller forhandler, bedes du venligst kontakte vores salgsafdeling på info@danfilter.dk eller på telefon 4919 2266.