Luftfiltre til Industri og erhverv
Salg til Virksomheder, Grossist og forhandler
Alle priser excl. moms

Om Danfilter

Vi er specialister i luftfiltrering

For os er det vigtigt at producere kvalitets filtre, så du kan levere et filter af høj kvalitet til dine kunder. Hos Danfilter betyder det rigtig meget at give dig den bedste service, når du handler hos os. Har du brug for filtre i andre mål end et standard filter, er vi dem, der kan producere det til dig indenfor få dage.

Skriv til info@danfilter.dk eller ring på telefon 4919 2266 for en uforpligtende snak om, hvad Danfilter kan gøre for din virksomhed.

Danfilter sælger kun til erhvervskunder bla. anlægsproducenter, servicemontører og forhandlere.  Er du privatkunde, henviser vi til vores webshop www.filterhuset.dk - her finder du et komplet udvalg af filtre til boligventilation.


Vores historie

Danfilter har over 40 års erfaring og knowhow med luftfiltrering til industri og bolig.
Virksomheden hed oprindeligt Christian Bager Filtre.

I 2007 overtog Henrik Friis virksomheden og skiftede navnet til Danfilter. Korttid efter begyndte vi at producere luftfiltre i Danmark og sælge vores produktion online. Det viste sig hurtigt at dag til dag levering af kvalitets filtre har stor efterspørgsel.

I Januar 2017 flyttede vi til Farum, og fik plads til at udvide produktion og lager yderligere. Danfilter råder i dag over 1600 m2 lager og produktion og beskæftiger over 13 engagerede medarbejdere.


Produktion og udvikling i Danmark

Danfilter udvikler og producerer i samarbejde med anlægsproducenterne løbende nye produkter. Vi sætter en ære i at være i konstant udvikling, og søger hele tiden nye løsninger, der kan optimere vores produkter og service.

Danfilter producerer original filtre til flere af de førende mærker på det danske marked. Et filter fra Danfilter er altid af højeste kvalitet og i henhold til gældende EU standard (EN779:2012). EN779 er en europæisk standard for luftfiltrering. Det vil sige, at vores produkter er af samme standard som alle andre filter producenter. Dette er din garanti for, at filtrerings klassen og øvrige produkt data er direkte sammenlignelige fra producent til producent.

På vores lager i Farum findes altid over 1000 standard filtertyper til omgående levering. Og det vi ikke har på lager, laver vi naturligvis til din ordre. Det er fordelen ved at have egen produktion og udviklingsafdeling.


Er du erhvervskunde?

Og ønsker du at blive oprettet som kunde eller forhandler, bedes du venligst kontakte vores salgsafdeling på info@danfilter.dk eller på telefon 4919 2266.

OM DANFILTER

Hos Danfilter er vi specialister i luftfiltrering til virksomheder og forhandlere.
Vi er lagerførende i alle standard filtre til omgående levering. Special størrelser laves fra dag til dag.


Du er altid velkommen til en uforpligtende filtersnak!


Private henvises til www.filterhuset.dk

KUNDESERVICE

Danfilters konsulenter hjælpe med råd og vejledning. Kontakt os på telefon eller mail.

Åbningstid for lager & administration:
Mandag - Torsdag kl. 8-16
Fredag kl. 8-14

KONTAKT

+45 49 19 22 66
info@danfilter.dk

Danfilter.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum