Posefilter i klasserne G3-F9

Find kvalitets posefiltre hos Danfilter. Vi fører vi et stort udvalg af posefiltre til industri og boligventilation. Du vil her på siden kunne finde det filter du mangler, ved at trykke på den filterklasse du ønsker filteret i. Vores komplette sortiment af posefiltre kommer i filterklasserne: G3 - F9.

Bemærk at alle størrelser angives B x H x Lommelængde (som måles når lommerne står lodret). Alle posefiltre har 25mm rammer med mindre andet angives.
Posefiltre kendetegnes ved at filtrene har dybe lommer. De dybe filter lommer er rigtig gode i større industri- og boligventilation, da filtrene kan opsamle flere partikler. Antal lommer og mål afhænger af hvilken producent og model filteret passer til. Gør brug af vores filterguide til at finde det rigtige filter.

Du kan finde posefiltre i filterklasserne G3 helt op til F9. Det er op til dig at vælge hvor høj filtrering du ønsker. I langt de fleste ventilationsaggregater er G4 standard filterklasse da det er nok til at opsamle partikler som støv. Ved tilfælde hvor der er behov for at opsamle finere partikler kan det være bedst at vælge filtre i F7 eller F9 klassen.

Du kan altid bestille flere filtre ad gangen, så du aldrig mangler et filter når du akut skal skifte det. Du kan også gøre brug af vores dag til dag levering, hvis du alligevel skulle mangle et nyt posefilter.