INVITATION: Undgå prisstigninger i 2022

Dette er ikke en af de sædvanlige januar skrivelser med varsling om prisstigninger. Nej tværtimod. Det er en invitation til at tænke langsigtet og undgå prisstigninger ved at indgå en dialog og et samarbejde for 2022.

Vi lever i en omskiftelig verden, så vi må også ændre vores måde at tænke og arbejde på. Filterbranchen har gennem mine 14 år i Danfilter været dejlig forudsigelig. Vi har vænnet os til at planlægge vores indkøb og logistik med vished om, at morgendagen med stor sandsynlighed ligner dagen i går. Men sådan ser verden jo desværre ikke ud længere. Det er blevet tid til at gå nye veje. Derfor får du denne invitation.

Fast pris på ordrer for 2022

Som god og loyal kunde ønsker vi at hjælpe dig med at løse dine faste opgaver. Derfor får du denne invitation til at samarbejde om at undgå prisjusteringer for dine vigtige varer.

Bestil dine serviceopgaver nu og få dem til en fast pris på ordrer med levering i hele 2022.
Din ordre skal modtages inden 28. februar 2022, så låser vi prisen for hele året.
Levering skal være senest 31. december 2022, så du kan trygt tænke langsigtet.

Hjælp os til at tænke langsigtet og udnytte vores logistik optimalt. Så skal vi gøre vores yderste for at hjælpe dig trygt og godt gennem dette år også.

2021 har bl.a. lært os at:

  • Elpriserne er mere end fordoblet
  • Råvarer, herunder plastik, lim og fiber til filterproduktionen er steget med 20-40%
  • Transportomkostninger og miljøtillæg er steget med 15-30%
  • Pap og emballage er steget med over 25%
  • Kvalificeret arbejdskraft er en mangle vare.
  • Verden er i konstant forandring

Alle disse forhold påvirker naturligvis omkostningen ved at producere og levere de filtre, vi sælger til dig. Jeg ved, at du sikkert, som de fleste af vores gode kunder, har servicekontrakter og langsigtede forpligtelser. Aftaler der kan være svære at løse, hvis vi ændrer alle vores priser fra dag til dag. Så det vil jeg gøre mit yderste for ikke vil ske.

Vi kan naturligvis ikke undlade at forholde os til realiteterne. Så vores priser vil ændre sig løbende året igennem. 1. Revision af alle prisaftaler sker pr. 1. marts. Præcis hvordan og hvor meget, ved vi endnu ikke. Jeg følger udviklingen tæt.

Nyt team med mange dygtige kolleger

Hos Danfilter sidder vores team klar til at hjælpe med alle forespørgsler og aftaler. Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan få sat jeres opgaver og behov i system også. Vi har udarbejdet bestillingsformularer, der vil hjælpe med at sætte dine indkøb i system.

Ditte Vinther, Head of Customer relationsKundeservice og salg
Anne Kettel, Indkøb og logistik        Kundeservice, B2B salgssupport
Anne Holm Knudsen, Ekspedition   Kundeservice, B2C
Onn S. Gustafsson, Business Development manager    B2B salg og forhandlere
Henrik Friis, CEO        Strategiske samarbejdspartnere

Hurtigere svar og bedre service

For at sikre dig hurtig og effektiv kommunikation, har vi desuden indført et nyt mailsystem, der skal garantere, at første ledige medarbejder tager sig af din henvendelse.

Salg@danfilter.dk - Hvis du vil oprette en ordre eller genbestille en tidligere sag.

Tilbud@danfilter.dk - Hvis du vil have et tilbud eller har en prisforespørgsel

keyboard_arrow_up