Skoler og universiteter

skoler og universiteter

Skoler & universiteter

Mangler din skole eller dit universitet et godt indeklima? Med filtre til ventilationsanlæg fra Danfilter, kan vi sammen rette op på dette!

Et dårligt indeklima på skoler og universiteter kan gå ud over elevernes koncentration og præstationsevne, hvilket gør det meget vigtigt at sikre et godt indeklima på netop disse lokationer. Det dårlige indeklima kommer ofte fra dårlig eller ingen ventilation, hvilket kan medføre hovedpine og kvalme hos eleverne. 

Man kan sikre et godt indeklima på skoler og universiteter, ved at få monteret de rigtige filtre til stedets ventilationsanlæg. Med Danfilter som en af de største producenter på det danske filtermarkedet samarbejder vi allerede med forskellige skoler og sørge for et godt indeklima til disse. 

Hvis din/jeres skole oplever et dårligt indeklima pga. dårlig ventilation, kan I i samarbejde med os finde frem til en løsning, der tilpasset til jer.

skoler og universiteter

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Send dine oplysninger til os, og vi vil kontakte dig og din virksomhed hurtigst muligt.

Kort leveringstid

Til skoler og universiteter kan Danfilter levere jeres ordre som I ønsker. Gennem en snak med vores kundeservice, kan I sammen finde frem til den bedste løsning for jeres skole/universitet. Vi har hurtig transporttid og er mere miljøvenlige end udenlandske producenter, da vores produktion finder sted i Farum.
Læs mere om vores levering og transport 

delivery-truck-clock

Vi er danske

Vi er hos Danfilter en dansk producent. I Farum opholder vi vores lager med flere tusind standard filtre, som er klar til at blive sendt ud i brug. Da vi udvikler og producerer vores filtre lokalt, har jeres skole/universitet den mulighed at komme ud og se filtrene, få vejledning og hjælp til planlægningen fra vores filtereksperter.
Læs mere om vores danske produktion

ecology-globe-house


Bæredygtige filtre

Det gode indeklima er vigtigt for elevernes koncentration og præstationsevne, og det kan din skole/universitet få med filtre lavet af genanvendt plast fra Danfilter. Størstedelen af det plast vi bruger til vores filterrammer kommer nemlig fra genanvendt materiale.

Hos Danfilter vægter vi det højt at de leverandører vi samarbejder med, også arbejder bæredygtigt og har en grøn profil, ligesom vi selv er bevidste omkring klimaet.

Skoler og universiteter kan trygt købe filtre gennem os, da vi sikre dig kvalitets og bæredygtige filtre til billige priser.

Læs mere om vores bæredygtige profil

bæredygtighedsmærke

bæredygtighedsmærke

Indeklima på skoler

Et godt indeklima har stor betydning for elevers
koncentration og præstationsevne.

Læs med og blive klogere på hvor stor betydning
indeklima har for skoleelever.

Læs mere

Find din branche her

keyboard_arrow_up