Branche

Andre brancher

Arbejder du/din virksomhed inden for en anden branche? Så bare rolig Danfilter kan stadig producere et filter til jeres anlæg!

Danfilter arbejder med virksomheder inden for mange forskellige brancher. Vi har derfor stor erfaring med at producere anderledes eller specielle orde, og vi afslutter kun en handel med tilfredse kunder.

Vi er lagerførende i flere tusinde varenumre, og det vi ikke har, kan vi hurtigt producere til jer uanset hvilken branche I arbejder indenfor. Hvis I har specielle ønsker om mål eller størrelser, er vi også dem der kan klare det uden problemer.

I er altid velkommen til at kontakte os, hvor vi med glæde ved hjælpe jer frem til den rigtige løsning.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Send dine oplysninger til os, og vi vil kontakte dig og din virksomhed hurtigst muligt.

Kort leveringstid

Arbejder din virksomhed inden for en anden branche kan vi sammen finde frem til hvordan leveringen af jeres ordre skal foregå. Danfilter er meget fleksible og ønsker kun at have tilfredse kunder. Vi har hurtig og effektiv levering grundet kort transporttid fra vores produktion i Farum.

Danske filtre

Danfilter er en dansk producent af kvalitets filtre, og uanset hvilken branche din virksomhed arbejder inden for, kan vi hjælpe dig frem mod den bedste løsning og sørge for at du får fat i de rette filtre, så du kan sikre et godt indeklima til din virksomhed. Din virksomhed har også muligheden for at komme og se udviklingen og produktionen af vores filtre på vores fabrik i Farum.

Læs mere om vores danske produktion

Bæredygtighed

Bæredygtighed er højt prioriteret hos Danfilter og vi har et stort ønske om at tilbyde så miljøvenlige filterløsninger som muligt. Et af de tiltag, hvor vi har reduceret miljøpåvirkningen er ved at udvælge leverandører og samarbejdspartnere i Europa, som har en grøn profil, så vi sikrer de bedste materialer til produktionen af vores filtre.

Uanset hvilken branche din virksomhed arbejder inden for, er det altid vigtigt med et godt indeklima, og det kan Danfilter hjælpe jer med, da vi er specialister i kvalitetsfiltre til billige priser.

Læs mere om vores bæredygtige profil

Pollenallergi på arbejdet

Utrolig mange danskere lider af pollenallergi, og bliver generet af det hvis ikke de befinder sig i rum med et ordentligt indeklima.

Læs mere