Branche

Butikker og indkøbscentre

Et luftfilter til dit ventilationsanlæg fra Danfilter vil gavne din butiks eller dit indkøbscenters indeklima!

I butikker og indkøbscentre er der ofte mange mennesker der handler eller interagere indendørs, hvilket mindsker den friske luft. Det er derfor vigtigt med et godt indeklima, så centrets ansatte og kunder ikke går hjem med hovedpine og/eller kvalme.

De fleste forurenende stoffer kommer fra produktopfyldning og transport af materialer. På daglig basis kan en butik have mange besøgende, hvilket kan efterlade millioner af små partikler. I et indkøbscenter vi det også være relevant med et luftfilter, da udover det allerede nævnte også ofte har ekstra forurening fra nærliggende restauranter, fitnesscentre og specialbutikker såsom renserier.

Til indkøbscentre og butikker kan vi bl.a. tilbyde filtre med lavt tryktab, hvilket både kan spare dit center eller din butik penge på driften, men som også kan være et grønt tiltag. Kontakt os for en uforpligtende filtersnak, hvor vi i fællesskab kan komme frem til en god løsning.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Send dine oplysninger til os, og vi vil kontakte dig og din virksomhed hurtigst muligt.

Kort transporttid

Hos Danfilter kan vi levere efter ønsket. Hvis det er nemmest for din virksomhed at få leveret ordren til forskellige butikker, eller om ordren skal sendes i en levering til dit indkøbscenter, så klarer vi den. Transporttiden er kort og effektiv, da vi har produktion i Farum og over 100 standard filtre på lager allerede.

Dansk produktion

Danfilter er en dansk producent, hvilket vil sige alle vores filtre bliver produceret i Danmark. Vi har vores produktion og lager i Farum, hvor vi ofte udvikler og tester nye filtre, da vi bestræber os efter den højeste kvalitet og at være de bedste på markedet. Hvis dine butikker eller dit indkøbscenter har brug for filtre, er Danfilter de rette til dette.

Læs mere om vores danske produktion

Bæredygtighed i fokus

Bæredygtighed er højt prioriteret hos Danfilter og vi har et stort ønske om at tilbyde så miljøvenlige filterløsninger som muligt.

Et af de tiltag, hvor vi har reduceret miljøpåvirkningen er ved at udvælge leverandører og samarbejdspartnere i Europa, som har en grøn profil, så vi sikrer de bedste materialer til produktionen af vores filtre. Derudover er størstedelen af vores filterrammer til vores forskellige filtre produceret af genanvendt plast.

Når filtrene har udtjent deres funktion, kan de smides ud i restaffald, hvorefter de vil blive omdannet til ny energi i form af el og centralvarme.

Til butikker og indkøbscentre kan Danfilter garantere kvalitetsfiltre til billige priser.

Læs mere om vores bæredygtige profil

Luftforurening og helbred

Luftforureningen bliver ved med stige verden over og har alvorlige
konsekvenser for både mennesker, dyr og naturen. Læs med om hvorfor det er vigtigt at samfundet tager ansvar.

Læs mere