Produktgruppe

HEPA-filter

HEPA-filtre er kendetegnet ved deres kombination af innovativt design og gennemprøvet teknologi, derudover er det også et meget fint filter, der kan filtrere små partikler fra.

HEPA står for High Efficiency Particle Air filter (partikelluftfilter med høj effektivitet). Ved brugen af materialer af høj kvalitet giver HEPA-filtre muligheden for en ekstrem høj luftkvalitet, hvilket er meget relevant til hvis du gerne vil opnå et sterilluft, hvilket betyder ingen partikler i luften.

Det ofte et krav for brancher som farmaci, elektronik og procesindustrien, at man har kontrol af luften og dens partikler. Disse filtre er derfor gode til sygehuse, laboratorier mm.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Send dine oplysninger til os, så kontakter vi dig inden for 24 timer (alle hverdage).

Produktion af HEPA-filtre

HEPA-filtre er et af de kraftigste og mest sterile filtre som udbydes. Filtrene fremstilles i renrum, og er efterfølgende blevet forseglet og testet.

Vi modtager vores HEPA-filtre fra vores dygtige samarbejdspartnere, der nøje bliver udvalgt, da det er vigtigt for os at vores samarbejdspartenere leverer filtre i høj kvalitet.
Vi sikre os i vores egen produktion at filtrene er lavet korrekt og lever op til vores høje krav.

Filtermediet er lavet af syntestiske fibre, der sikre ensartet ydeevne og at filteret kan bruges i kritiske miljøer såsom hospitaler.
Et HEPA-filter opnår et stort overfladeareal gennem plissering af filtermaterialet, og har derved også et lavt energiforbrug.

Fordele

  • Konsekvent ydeevne
  • Stor filteroverflade
  • Robust konstruktion, medfører til ingen skader under transport
  • Lavt energiforbrug takket være plisseringsmetoder
  • Påvist kvalitet, selv i kritiske miljøer

ISO standarder

Hos Danfilter tester og dokumenterer vi vores produkter. Dette sker naturligvis i henhold til de gældende standarder i branchen. Læs med om ISO 16890 standarden.

Læs mere

Bæredygtighed er vigtigt

Hvis bæredygtighed er vigtigt for samfundet, er det vigtigt for Danfilter. Vi vil bidrage til at mindske vores klimaaftryk og udledning af forurenende stoffer.

Da vi endnu ikke producerer alle vores filtre selv, er det vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere og leverandøre har en grøn profil og er bevidste om deres påvirkning af klimaet.

Vi benytter os af vedvarende energikilder som vindenergi og solenergi fra egne solceller, så vores produktion og processer kan foregå så forsvarligt som muligt.

Læs mere om vores bæredygtige profil