Karriere

Ledige jobs

Gør karriere hos os

Hos Danfilter søger vi løbende personale til vores forskellige teams. Søger du et job hos Danfilter bliver du en del af et fællesskab, hvor vi i fællesskab arbejder mod vores ambitiøse mål – og vi når dem sammen!

Udvikling og trivsel er i fokus hos Danfilter – dette gælder både personlig og faglig udvikling i takt med at vi løbende vokser.

Ønsker du at være en del af succesen og en virksomhed i vækst? Så kan du se vores ledige stillinger her.

Hos Danfilter får du

Relevant erhvervserfaring på CV og personlig udvikling

Et godt arbejdsmiljø i en virksomhed i konstant udvikling

Søde kollegaer og sjove sociale arrangementer

Hvem er vi?

Danfilter er en vækstvirksomhed, der løbende arbejder på at forbedre indeklimaet for vores kunder og deres familier. Vores største mål er; at skabe større bevidsthed omkring luftfiltre og et sundt indeklima. Vi producerer, tester og leverer filtre til alle anlæg til både private og erhverv – vi sælger til private via vores B2C webshop www.filterhuset.dk.

Hos Danfilter er vi et blandet team, som blandt andet består af salg-, marketing- og produktionsmedarbejdere og det er noget af det, som gør vores arbejdsplads unik – hvis vi selv skal sige det. Medarbejdere med forskellige baggrunde og arbejdsopgaver kan bidrage med så mange forskellige ting til vores virksomhed både fagligt og socialt.

Vi producerer og sælger nemlig her i Farum, men vi er langt mere end bare en kedelig filterfabrik! Hos Danfilter bidrager vi alle til den gode stemning og tone og så mener vi, at det er vigtigt at have det rart, mens man er på arbejde.

Derfor sætter vi sociale arrangementer, udvikling og trivsel højt. Hos Danfilter har alle en stemme og vi ønsker at komme hinanden ved, om det så er i vores træningscenter efter arbejde eller på vores årlige rejse til udlandet – vil du med på vores næste tur?

Læs mere om os her

Vil du være en del af teamet?

Hos Danfilter er vi altid interesseret i at høre fra dig, hvis du vil være en del af vores team. Vi rekrutterer primært via Jobindex.dk, men du vil altid finde link aktuelle jobopslag her.

Vi tilbyder også praktik- og elevpladser. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på info@danfilter.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!