Branche

Industri og produktion

Arbejder du inden for industri og produktion? Vi hos Danfilter kan rådgive dig mod den bedste løsning for jer!

I procesindustrien kan forurenet luft forstyrre proceseffektiviteten, og dermed give sundheds-, sikkerheds- og miljømæssige konsekvenser. Der kan i forureningen være store støvniveauer og molekylære forurenende stoffer, hvilket kan resultere i lugte og muligvis være en giftig trussel for miljøet.

Luftfiltre til ventilationsanlæg fra Danfilter kan hjælpe med disse problemer, og være med til at sørge for en ren luft. 

Danfilter samarbejder med forskellige industrier, og hvis du kunne tænke dig luftfiltre til din industri er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi i fællesskab kan finde frem til en løsning. Hvis der er ønsker om speciel lavet filtre, kan vi også hjælpe dig med en løsning, da vi selv producere vores filtre. 

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Send dine oplysninger til os, og vi vil kontakte dig og din virksomhed hurtigst muligt.

Hurtig levering

Levering til din virksomhed inden for industri og produktion kan ske efter hvordan du ønsker. Vi kan i fællesskab komme frem til den bedste løsning til jeres virksomhed. Da vi producerer vores filtre i Danmark, er transporttiden kort og vi gør vores bedste for at din ordre vil blive leveret hurtigt. Det er også en mulighed for din virksomhed at afhente din ordre selv.

Dansk virksomhed

Danfilter er en dansk producent og har sin produktion i Farum, her har vi også vores lager, med over 1000 standard filtre som er klar til omgående levering. En af de store fordele ved at handle med en dansk virksomhed som Danfilter er, at du som virksomhed altid kan besøge os, hvis din virksomhed har behov for vejledning, planlægning eller at se vores filtre.

Læs mere om vores danske produktion

Bæredygtig profil

Hos Danfilter bestræber vi os hele tiden for at blive mere bæredygtige. Vi er overbeviste om, at det rigtige for planeten også er det rigtige for vores kunder, og at vi sammen med vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere kan være med til at forme en mere bæredygtig fremtid.

Størstedelen af den plast, som bruges til vores filterrammer, er genanvendt plast. Derudover har vi altid haft bæredygtighed i tankerne, når vi har valgt vores leverandører, da det er vigtigt for os, at de har en grøn profil. Danfilter er en god løsning til din virksomhed, hvis I arbejder inden for industri og produktion, da vi har kvalitetsfiltre til billige priser.

Læs mere om vores bæredygtige profil

Grønt at producere lokalt

Vi går op i bæredygtighed, og har derfor lokal produktion. Læs med og bliv klogere på lokal produktion og hvilke fordele, der følger med.

Læs mere