Branche

Stat, amt og kommune

Hvis dig og din virksomhed arbejder inden for stat, amt og kommune, kan vi hos Danfilter hjælpe dig med at sørge for et godt indeklima.

Danfilter samarbejder med flere kommuner, hvor vi har formet aftaler, der passer til deres situation.
Der befinder sig mange arbejdspladser i en kommune, og her er et godt indeklima meget vigtigt, da man skal kunne koncentrere sig og udføre sit arbejde ordentligt.

Til kommuner tilbyder vi at lave skræddersyet pakker, som vil passe til de institutioner, skoler, arbejdspladser mm. der hører til under deres kommune. Gennem en aftale med Danfilter, holder vi styr på hvornår det er tid til filterskift og vil stå til rådighed, hvis der er brug for vejledning eller planlægning.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Send dine oplysninger til os, og vi vil kontakte dig og din virksomhed hurtigst muligt.

Levering efter ønske

Hos Danfilter kan vi levere din ordre alt efter hvordan du ønsker. Vi kan levere til forskellige arbejdspladser, skoler eller lignende, hvis det er hvad der fungerer bedst til dig. Da vi har produktion i Danmark, er der hurtigere transporttid end fra udenlandske producenter, samt er det også bedre for miljøet.

Lokal producent

Vi producerer og udvikler filtre på vores egen fabrik i Farum. Med produktion og lager i Danmark er der flere fordele ved. Vi kan hurtigt lave de filtre som evt. skulle mangle til din kommunes ordre. Derudover er der mulighed for jer at komme og få vejledning, hjælp til planlægning og at se vores filtre, hvis det kunne være interessant for jer.

Læs mere om vores danske produktion

Vi er bæredygtige

Hos Danfilter er bæredygtighed i fokus, og vi ønsker at bidrage til at mindske klimaaftrykket fra vores processer. Det gør vi blandt andet ved at indgå aftaler med vores leverandører af råmaterialer, som tilgodeser muligheder for genanvendt plast og reducering af indfarvningsprocesser mv.

Vores leverandører og samarbejdspartnere bliver nøje udvalgt, da vi gerne vil være sikre på at samarbejde med virksomheder, der har en grøn profil og har fokus på bæredygtighed. Hvis du arbejder inden for stat, region og kommune, kan du trygt købe filtre hos os, da vi sikre dig kvalitetsfiltre til billige priser.

Læs mere om vores bæredygtige profil

Arbejdsmiljø

Det er vigtigt med et godt miljø på arbejdspladsen. Læs mere om hvilke faktorer der er med til at garantere et godt indeklima.

Læs mere