Branche

Boligselskaber

Er du ansvarlig for driften i et boligselskab, andels – eller ejerforening? Så er du netop den type kunde vi søger!

Indeklimaet i boligen er en vigtig faktor for ens helbred, og fordi vi tilbringer størstedelen af vores tid indendørs er det vigtigt at sørge for den luft vi indånder er bedst mulig. Dette opnår du blandet ved at have rene filtre i dit ventilationsanlæg.
Danfilter samarbejder med mange boligselskaber for at sikre, at de får de rigtige filtre til bedste pris og altid på rette tid og sted.
Køber I ind som en forening eller et boligselskab, vil vi meget gerne være behjælpelige med at regne et samlet tilbud på filtre til jeres filterskift.

Ved at købe filtre hos os, vil i altid være sikret hurtig levering og filtre i højeste kvalitet, da vi hos Danfilter selv producerer filtre til størstedelen af de anlæg, der findes på det danske marked.
Hvis boligforeningen har flere forskellige ventilationsanlæg, vil i kunne købe alle filtrene samlet og ikke behøve at skulle henvende jer til flere forskellige producenter.
I kan købe alle de filtre I har brug for hos os, så garanterer vi en god pris og filtre i den højeste kvalitet.

Vi samarbejder allerede nu med flere af landets største boligselskaber, ring til os og hør om I allerede har en aftale hos Danfilter, hvis ikke kan vi hurtigt lave et tilbud til dig/jer.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Send dine oplysninger til os, og vi vil kontakte dig og din virksomhed hurtigst muligt.

Levering

Alt efter hvad du ønsker af levering til dit boligselskab, er Danfilter meget fleksible og vil sammen med dig finde frem til den hurtigste, nemmeste og bedste løsning. Transporttiden fra vores lager til dit boligselskab er hurtigere og langt bedre for miljøet, end hvis du handler med udenlandske producenter. Du har også mulighed for at hente dine vare selv.

Dansk producent

Vores filtre er dansk produceret på vores egen fabrik i Farum. På vores lager findes der altid over 1000 standard filtertyper til omgående levering, og hvis der er nogle filtre vi ikke har på lager, som dit boligselskab mangler, laver vi det naturligvis til din ordre. Det er en af de mange fordele ved at have egen produktion og udviklingsafdeling i Danmark.

Læs mere om vores danske produktion

Bæredygtighed

Hos Danfilter er vi bevidste om at produktionen af vores filtre kan udlede CO2, og derfor arbejder vi hele tiden på at kunne blive så bæredygtige som muligt, ved at optimere vores processer for at producere mindre affald og bruge mindre energi pr. produceret filter.

Det gør vi blandt andet ved at indgå aftaler med vores leverandører af råmaterialer, som tilgodeser muligheder for genanvendt plast og reducering af indfarvningsprocesser mv.
Vores leverandører og samarbejdspartnere bliver nøje udvalgt, da vi gerne vil samarbejde med virksomheder, der har en grøn profil og har fokus på bæredygtighed.

Til boligselskaber kan vi både garantere filtre i høj kvalitet og filtre produceret på et miljøvenligt grundlag.

Læs mere om vores bæredygtige profil

Undgå spildtid i trafikken

Gennem et samarbejde med Danfilter kan du både spare penge og tid.
Som erhvervskunde behøver du ikke at handle hos flere forskellige producenter, du kan få det hele hos os.

Læs mere