Om Danfilter

Hvem er Danfilter?

Hos Danfilter er vi stolte over at være danske og ikke mindst at være førende inden for vores branche i Danmark.

Danfilter er dansk med stort D. Vi udvikler vores filtre i Danmark, vi har dansk produktion, og så er vi rigtig dygtige til at hjælpe vores kunder. Ja faktisk er vi så dygtige, at vi er pioner inden for vores felt og er kåret som Børsen Gazelle virksomhed i fire år i træk.

Vores dygtige team i Farum, producerer og leverer filtre til kunder med behov for både industri og proces-ventilation. Vi leverer alt til komfortventilation både til private og virksomheder landet over. Vores produktion og lager er leveringsdygtige i filtre i henhold til både ISO 16890 samt EN779 standarderne.

Vores 1250 m2 lager indeholder over 6000 varenumre. Det er naturligvis ikke dem alle vi kan levere fra dag til dag, men til gengæld kan vi producere næsten alt inden for få dage.

Vi tager ansvar

Hos os er FN, Socialt ansvar og et godt arbejdsmiljø vigtigt.

Bæredygtighed

Vi har en bæredygtig profil, og vores udvikling foregår miljøvenligt.

Vores historie

Vi har opnået meget gennem vores filtertid og det bliver kun bedre.

Grønne – og blå filtre

Hos Danfilter er vi stolte af, at vi producerer kvalitetsfiltre til konkurrencedygtige priser. Men prisen er jo ikke alt - vi er langt gladere for, at vi formår at skabe vækst og arbejdspladser i Danmark samtidig med, at vi hver dag forsøger at styrke og skalere de bæredygtige elementer i vores virksomhed. Trivsel og udvikling for medarbejderne og virksomheden er vigtigt for, at vi fortsat bliver ved med at vækste og have det sjovt, når vi går på arbejde.

Hos Danfilter anvender vi genanvendt plast i mange af vores filtre, og vi arbejder på at få endnu mere genanvendt plast ind i sortimentet. Vi udnytter sol- og vindenergi til at forsyne vores maskiner med el og vi vil gå langt for at reducere vores CO2-aftryk endnu mere. Dette gør vi blandt andet ved også at stille miljømæssige krav i vores scope 3.

Det er ikke noget tilfælde at vores logo er blåt som den klare rene luft og grønt helt ind i hjertet.

Læs mere om vores bæredygtige profil her

Vi elsker e-handel

Vi ønsker, at private og virksomheder over hele landet kan købe vores danske kvalitets filtre. Derfor har e-handel stort fokus og en høj prioritet for os. Vi ønsker, at give vores kunder mulighed for at købe kvalitets filtre og finde den rette information hurtigt og enkelt.

Vores B2C webshop Filterhuset.dk er Danmarks førende leverandør af filtre til boligventilation. Vi har siden 2013 hjulpet kunder over hele landet, og nu er tiden kommet til resten af norden.

Vi er helt vilde med e-handel og derfor har vi også besluttet, at Filterhuset lanceres internationalt i 2020 og vi er naturligvis lige så dygtige til eksport, som vi altid har været til at servicere vores tusindvis af danske kunder. Du kan derfor nu købe danske kvalitets filtre som nordmand og svensker på hhv. Filterhuset.no og Filterhuset.se.

2. plads i kategorien Bedste e-handelscase

E-Handelsfinalist 2024

Sammen med vores konsulenthus D.tails vandt vi i maj 2024 en fin 2. plads for vores nye hjemmeside i kategorien bedste E-handelscase med vores B2C webshop Filterhuset.dk til Dansk Erhvervs kåring af de bedste e-handlere i Danmark. Vi er mega glade og stolte over den anerkendelse det er, at komme i så fint selskab og "på podiet" sammen med dygtige giganter som Matas og Søstrene Grene.

Fire gazeller på stribe

Børsen Gazelle

Vi er stolte over, at vi har modtaget fire Børsen Gazeller på stribe, og derfor kan kalde os en Børsen Marathon Gazelle virksomhed. Gazellerne er modtaget i årene 2019, 2020, 2021 og 2022.

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst har fordoblet omsætningen over de fire år – og det har vi kun kunne gøre, fordi, at vi har så mange gode trofaste kunder, der kommer igen og igen.

Læs mere om hvad Børsen Gazelle er her

Danfilter – klar til at indtage det internationale marked

Hos Danfilter brænder vi for ventilationsfiltre og indeklima. Og vi brænder for at hjælpe virksomheder med at finde den rette filterløsning til deres situation.

Vi vil gerne hjælpe endnu flere virksomheder, end vi allerede gør. Derfor har vi lanceret vores nye internationale Danfilter-site. Fremover kan alle lande altså få råd og vejledning og købe deres ventilationsfiltre gennem Danfilter.

Hos Danfilter har vi et stort fokus på at være under konstant udvikling. Med det nye internationale Danfilter-site i baglommen glæder vi os til at følge, hvor mange virksomheder ude i den store verden, vi kan hjælpe med vores filterviden og vejledning. Vi vil have endnu flere med på vores filterrejse!

Find det internationale Danfilter-site her

Samarbejdspartnere

Leverandør af original filtre til Comfort og bolig ventilation.
Vi udvikler og producere i samarbejde med Nilan filtre til alle anlæg.

Officiel filter leverandør og samarbejdspartner. Vi udvikler fremtidens filtre i samarbejde med Danfoss og er naturligvis leverandør af originale filtre til Danfoss boligventilation.

Officiel filter leverandør. airteam har outsourcet alt salg af filtre til boligventilation til Danfilter og Filterhuset.dk

Officiel filter leverandør til alle Eurodan kunder.

Danfilter er officiel filter leverandør til VVS Grossistvirksomheden AO Johansen

Danfilter er officiel filter leverandør til EL Grossistvirksomheden Lemvigh-Müeller

Vi tester og udvikler produkter i tæt samarbejde med Teknologisk Instituts Århus afdeling.

Danfilter er naturligvis medlem af Foreningen for Dansk Internet Handel, FDIH.

Danfilter er medlem af Dansk Industri.

Mød vores team

Kundeservice & Salg

Anne Holm
Internal Sales Coordinator

+45 4919 2266
E-mail

Salg & Logistik

Anne Kettel
Supply Chain & Sales Coordinator

+45 4919 2266
E-mail

Salg

Onn Suwannabut Gustafsson
Business Development Manager

+45 4919 2266
E-mail

Kundeservice og Salg

Kathrine Høeg Brask
Sales Support

+45 4919 2266
E-mail

Marketing og Kundeservice

Nicolai Jensen
Customer Service & Marketing Assistant

+45 4919 2266
E-mail

Marketing & E-commerce

Marie Langvad Børsting
Marketing & E-commerce Manager

+45 4919 2266
E-mail

Produktion

Ole Sørensen
Production Technician

+45 4919 2266
E-mail

Administration

Simone Møller Espersen
Financial Controller

+45 4919 2266
E-mail

Administration

Henrik Friis
CEO

+45 4919 2266
E-mail