Produktgruppe

Fancoil-filter

Fancoils bliver også kaldet for et wireframe-filter. Et fancoil-filter er et filter bestående af en metalramme af tyndt metal, som har et påsyet filtermedie. Rammen svejses sammen til en lukket ring, og mediet sys fast på rammen, så der dannes en ketcher af filtermedie.

Denne type filter produceres og lagerføres til de gængse modeller, der findes på det skandinaviske marked. Andre størrelser og varianter kan tilbydes efter behov.

Et fancoil-filter har et begrænset overfladeareal, men er velegnet til grovere filtrering i anlæg med en mindre luftcirkulation. Filteret kan ikke skiftes uden rammen, så hele filteret skiftes hver gang.

Alle vores fancoil-filtre er produceret i EU af syntetiske polyesterfiltermedier delvist bestående af genanvendt PET.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Send dine oplysninger til os, så kontakter vi dig inden for 24 timer (alle hverdage).

Arbejdsmiljø

Det er vigtigt med et godt miljø på arbejdspladsen. Læs mere om hvilke faktorer der er med til at garantere et godt indeklima.

Læs mere

Bæredygtig arbejdsgang

Danfilter har efterhånden arbejdet på at blive mere bæredygtig på forskellige fronter over mange år. For os er det en naturlig del af vores arbejdsgang at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling, og vi er overbeviste om, at vi sammen med vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere kan forme en mere bæredygtig fremtid.

Da vi har mange produkter, som vi ikke selv producerer i vores produktionsanlæg i Farum, stiller vi store krav til vores leverandører om hele tiden at løfte baren for et grønnere produkt. Vi arbejder desuden kontinuerligt på at udvikle vores filterrammer, så alle på sigt kan blive produceret af genanvendt plast.

Læs mere om vores bæredygtige profil