Vi tager ansvar

FN's Verdensmål

Danfilter vil gøre sit for at støtte FN's Verdensmål og hjælpe til med den bæredygtige udvikling. Derfor har vi identificeret tre Verdensmål, hvor vi gør en forskel.

FN's Verdensmål

Sundhed og trivsel

Danfilter vil gøre sit for at støtte FN's Verdensmål og hjælpe til med den bæredygtige udvikling. Derfor har vi identificeret tre Verdensmål, hvor vi gør en forskel.

Danfilters primære mål er at sikre et godt indeklima til samfundet, som fremmer sundhed og trivsel. Danfilter tilbyder luftfiltre med høj effektivitet og kvalitet, der har til formål at fjerne skadelige partikler og forurenende stoffer i ventilationsluft. Vores filtre kan samtidig også fjerne støv, tåge, røg mm. for et mere sikkert miljø.

FN's Verdensmål

Bæredygtig energi

Ved at få universel adgang til elektricitet kræver det en investering i rene energikilder. Derfor kommer al Danfilters strøm fra vedvarende energikilder, da vi kun benytter os af sol- og vindenergi.

FN's Verdensmål

Ansvarligt forbrug og produktion

Danfilters miljøpåvirkning reduceres kontinuerligt ved at mindske affald og energiforbrug. Vi anvender genanvendte materialer, og op til 50-80% af vores fibre kommer fra genanvendt plast.

Danfilters DNA

Hos os tæller indstilling, gå-på-mod og vilje i lige så høj grad - hvis ikke mere - end et proppet CV. Vi tror på, at man kan tillære sig viden og at alle kan bidrage med noget til vores fælles rejse. Derfor består Danfilter i dag af mange forskellige profiler og personer, som alle er med til, at gøre vores arbejdsplads unik og givende for alle.

Socialt ansvar

Hos Danfilter er socialt ansvar også mere end blot at støtte velgørende organisationer, der har betydning for os. Det betyder også, at vi tager socialt ansvar i vores lokalområde og over for vores medarbejdere. Vi har blandt andet et kontinuerligt samarbejde med det lokale jobcenter, hvor vi derigennem har hjulpet borgere med særlige behov til et arbejde i trygge og stabile rammer.

Et godt arbejdsmiljø

Når man først er en del af Danfilter familien tager vi også hånd og ansvar om medarbejdernes ve og vel. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde en sund og varieret frokost ordning, et træningscenter og faciliteter, der gør det muligt at afstresse i en ellers hektisk hverdag. Hos Danfilter arbejder vi nemlig løbende på, at skabe de bedste rammer og forudsætninger for vores medarbejdere, så de trives og udvikles på arbejdspladsen.

Hos Danfilter støtter vi

Hvert år deler vi ud af vores succeser, og derfor støtter vi velgørende formål.