Dansk producent

Made in Denmark

Hos Danfilter udvikler og producerer vi kvalitetsfiltre i vores egen produktion i Farum. Vi producerer originalfiltre til flere af de førende mærker på det danske marked og i henhold til gældende internationale standard (ISO 16890). Dette er din garanti for, at du får et filter i god kvalitet, samt at filteringsklassen og de øvrige produktdata er sammenlignelige fra producent til producent.

På vores lager i Farum findes altid over 1000 standard filtertyper til omgående levering. Og det vi ikke har på lager, laver vi naturligvis til din ordre. Det er fordelen ved at have egen produktion og udviklingsafdeling.

Hvad kan vi gøre for dig?

Fleksibel produktion

Vi kan producre alt indenfor luftfiltre

Leveringsgaranti

Vi leverer vores filtre fra produktionen i Farum

Skræddersyede filtre

Vi producerer efter jeres specifikationer og behov

Høj dansk kvalitet

Vores filtre er produceret i Farum

Høj dansk kvalitet

Danfilter udvikler og producerer i samarbejde med anlægsproducenterne løbende nye produkter. Vi sætter en ære i at være i konstant udvikling, og søger hele tiden nye løsninger, der kan optimere vores produkter og service.

Vi tester løbende vores produkter, for at få data og dokumentation på vores filtre – vi udfører både test i professionelle testcentre men også ude i almindelige boliger, for at dokumentere effekten af filtrets påvirkning på indeklimaet.

Det er nemlig vigtigt for os, at producere filtre af højeste kvalitet, så du altid kan levere kvalitets filtre til dine kunder. Udover danskproducerede kvalitetsfiltre ønsker vi, at yde den bedste service til dig, når du handler hos os.

Dansk producent - hvorfor?

Når du handler direkte hos producenten har du i højere grad mulighed for tilpasning og et længerevarende samarbejde, med en virksomhed der kender branchen særdeles godt.

Fordelen ved at handle med en dansk virksomhed er også, at du altid kan besøge os, hvis du har behov for vejledning, planlægning eller at se vores filtre.

Transporttiden fra vores lager til din virksomhed er også bedre for miljøet, end hvis du handlede med producenter fra udlandet. Vil du vide mere om vores bæredygtige profil, så læs mere her.

Hvis du mangler filtre i andre mål end de gængse standard mål, er vi dem, der kan producere det til dig indenfor få dage.

Kontakt

Start et samarbejde med os

Ring til os: +45 49 19 22 66 
Åben fra 09.00

Send en email: info@danfilter.dk
Svartid ca. 24 t. på hverdage

Du kan også sende os en besked via formularen.