Produktgruppe

Compact-filter

Et compact-filter er særdeles velegnet til brug i ventilationsanlæg, hvor pladsen er trangt og behovet for et stort filterareal er betydeligt. Kendetegnet ved et compact-filter er nemlig at det har et stort overfladeareal, men som kan passe til små arealer. Compact-filtre er mini-plisserede filtre, der også er betegnet ved deres høje filtreringsegenskaber.

Compact-filtre anvendes til både komfortventilation og procesfiltrering, og specielt ved begrænsede pladsforhold. Når der er risiko for fugt, turbulens eller stor luftvolumen kan et compact filter anbefales.

Filteret er specielt godt til filtreringen af helt fint støv og partikler.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Send dine oplysninger til os, så kontakter vi dig inden for 24 timer (alle hverdage).

Produktion af compact-filtre

Alle filtermedier hos Danfilter er lavet af syntetiske fibre, da det er det mest sikre materiale at arbejde med, samt er det heller ikke så energikrævende.

Vores compact-filtre får vi fra vores dygtige samarbejdspartnere, som vi sikre os leverer filtre i bedste kvalitet og har en grøn profil. I vores egen produktion sikrer vi os, at filtrene lever op til den høje standard og kan tages i brug uden problemer.

Den store filteroverflade er grundet plisseringsmetoden, der bliver brugt under produktionen af filteret.

Compact-filteret fås i forskellige filterklasser og kan både anvendes som for- eller hovedfilter. Filtrene findes i flere forskellige størrelser og er som standard monteret med en fast solid plastramme.

Fordele

  • Stor filteroverflade
  • Bakteriehæmmende
  • Lang levetid
  • Lavt energiforbrug
  • Fugtbestandigt
  • Fuld brændbart

Luftforurening og helbred

Luftforureningen bliver ved med stige verden over og har alvorlige konsekvenser for både mennesker, dyr og naturen. Læs med om hvorfor det er vigtigt at samfundet tager ansvar.

Læs mere

Bæredygtig fremtid

Hos Danfilter bestræber vi os hele tiden for at blive mere bæredygtige. Vi er overbeviste om at det rigtige for planeten også er det rigtige for vores kunder, og at vi sammen med vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere kan være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Størstedelen af vores plast, som vi blandt andet bruger til vores filterrammer, kommer fra genanvendt plast. Derudover har vi altid haft bæredygtighed i tankerne, når vi har skulle vælge vores leverandører, da det er vigtigt for os, at de har en grøn profil.

For at kunne optimere vores processer med produktionen af vores compact-filter, er vi i gang med at udvikle metoder, til hvordan vi selv kan producere compact-filtre til vores erhvervskunder. På den måde bliver der både sparet penge, men også transporttid og forurening.

Læs mere om vores bæredygtige profil