Produktgruppe

Posefilter

Posefiltre, eller kuvertfiltre, kendetegnes ved at filtrene har dybe lommer. De dybe filter lommer fungerer godt i større industri- og boligventilation, da filtrene kan opsamle flere partikler. Antallet af lommer og målet på filtret afhænger af hvilken producent og model filtret passer til.

Hos Danfilter kan du finde posefiltre i filterklasserne G3 og op til F9. Det er helt op til dig selv hvor høj en filtrering du kunne tænke dig. Til de fleste ventilationsaggregater er G4 standard filterklasse nok til at kunne opsamle partikler som støv.

Hvis du ønsker at dit filter skulle kunne opsamle finere partikler, vil filtrene i klassen F7 og F9 være bedst.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Send dine oplysninger til os, så kontakter vi dig inden for 24 timer (alle hverdage).

Produktion af posefiltre

Danfilters posefiltre bliver produceret af vores dygtige samarbejdspartnere, som vi gør os meget umage med at udvælge, da det er vigtigt for os at dem vi arbejder med leverer i høj kvalitet og at de har en bæredygtig profil.

Når vi får leveret filtre fra vores samarbejdspartnere sikre vi os i vores egen produktion, at filteret lever op til vores standard og krav om kvalitet.

Produktionen af et posefilter starter ud med at filterets ramme bliver samlet i en holder, der sørger for den rette størrelse. Dernæst kan man gennem en metode med trykluft få de rette størrelser af poser sat fast til rammen.

Hele produktionen foregår i hånden, hvilket er med til at sikre filtrets kvalitet og finesse

Fordele

  • Stor filteroverflade
  • Unik konstruktion og åbning af filterposerne
  • Meget høj støvopbevaringskapacitet
  • Lang levetid
  • Lavt energiforbrug
  • Enkelt affaldsbehandling

Arbejdsmiljø

Det er vigtigt med et godt miljø på arbejdspladsen. Læs mere om hvilke faktorer der er med til at garantere et godt indeklima.

Læs mere

Bæredygtig arbejdsgang

Danfilter har efterhånden arbejdet på at blive mere bæredygtig på forskellige fronter over mange år. For os er det en naturlig del af vores arbejdsgang at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling, og vi er overbeviste om, at vi sammen med vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere kan forme en mere bæredygtig fremtid.

Da vi har mange produkter, som vi ikke selv producerer i vores produktionsanlæg i Farum, stiller vi store krav til vores leverandører om hele tiden at løfte baren for et grønnere produkt. Vi arbejder desuden kontinuerligt på at udvikle vores filterrammer, så alle på sigt kan blive produceret af genanvendt plast.

Læs mere om vores bæredygtige profil