Produktgruppe

Panelfilter

Panelfiltre er overordnet en betegnelse for et filter med en ramme. Panelfiltre bruges normalt som forfilter eller som første filtertrin. Deres hovedrolle er at fjerne større partikler, såsom pollen og andre grove partikler samt vanddråber.

Et panel filter fra Danfilter er kendetegnet ved en høj udnyttelse af filterarealet, en lang levetid og en høj kvalitet. Panelfiltret findes i mange standardstørrelser og kan specialdesignes efter behov i alle størrelser.

Vores panelfiltre fra Danfilter er lavet i vores egen produktion, og kan laves til størstedelen af de ventilationsanlæg, der findes på det danske marked

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Send dine oplysninger til os, så kontakter vi dig inden for 24 timer (alle hverdage).

Produktion af panelfiltre

Hos Danfilter producerer vi selv vores panelfiltre helt fra bunden på vores egen fabrik i Farum. Filtrene bliver lavet gennem vores maskiner, der er drevet af vedvarende energikilder. Til at starte med bliver selve filtermediet produceret, her bliver det plisseret alt efter hvilken type filter, der skal laves, dette gøres ved hjælp af en maskine, der kan presse materialet sammen, så det danner plissering. Derefter bliver det plisserede filter monteret i rammer ved hjælp af superholdbar lim, og det gøres klar til at blive sendt ud til vores kunder.

Til vores panelfiltre laver vi generelt rammer af genanvendeligt plast, men vi kan også tilbyde at lave rammer i andet materiale såsom metal eller pap.

Hvis du har nogle specifikke ønsker på forskellige størrelser eller vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os, hvor vi altid sidder klar til at rådgive dig og din virksomhed.

Fordele

  • Store filteroverflade
  • Høj partikeloptagelsesevne
  • Længere levetid
  • Lavt energiforbrug
  • Fugtbestandig plast
  • Helt sikkert til forbrænding

Grønt at producere lokalt

Vi går op i bæredygtighed, og har derfor lokal produktion. Læs med og bliv klogere på lokal produktion og hvilke fordele, der følger med.

Læs mere

Bæredygtig udvikling

Vi er hos Danfilter meget bevidste om klimaet og dets forandringer, vi har derfor fokus på at arbejde og udvikle os bæredygtigt. Vi arbejder hver dag på, hvordan vores processer og de materialer vi anvender, kan gøres mere miljøvenlige.

Når vores panelfiltre blandt andet bliver produceret kræver det store maskiner og teknikker, der er tilsluttet strøm. Denne strøm kommer fra vedvarende energikilder som sol- og vindenergi, da disse er mere miljøvenlige. Derudover kommer størstedelen af vores plast til vores filterrammer fra genanvendt plast, da vi gerne vil være med til at mindske den store affaldsmængde af plast.

Læs mere om vores bæredygtige profil