Produktgruppe

Kanalfilter - også kaldet nissehue

Kanalfiltre, også kaldet nissehuer, er kegleformede filtre til anvendelse i ventilationsrør/-kanaler. Kanalfiltrenene er fremstillet af et groft filtermedie, der sys til et kegleformet filter. I åbningen indsættes en fleksibel ring. Filteret monteres ved, at ringen presses sammen og filteret indsættes i ventilationsrøret med spidsen først. Når ringen slippes, udvider den sig igen, og filteret kiler sig fast i røret.

Det er derfor vigtigt, at et kanalfilter passer præcist til røret.

Filteret kan produceres i alle størrelser, men standarddimensionerne er givet ud fra standardmålene for ventilationsrør.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Send dine oplysninger til os, så kontakter vi dig inden for 24 timer (alle hverdage).

Vi er lagerførende i kanalfiltre i størrelserne:

  • Ø125
  • Ø155
  • Ø250

Kanalfiltre kan også sys til ordre og tilpasses individuelle behov og ønsker.

Alle vores kanalfiltre produceres i EU og laves udelukkende af europæisk produceret syntetiske filtermedier.

Luftforurening og helbred

Luftforureningen bliver ved med stige verden over og har alvorlige konsekvenser for både mennesker, dyr og naturen. Læs med om hvorfor det er vigtigt at samfundet tager ansvar.

Læs mere

Bæredygtig fremtid

Hos Danfilter bestræber vi os hele tiden for at blive mere bæredygtige. Vi er overbeviste om, at det rigtige for planeten også er det rigtige for vores kunder, og at vi sammen med vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere kan være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Størstedelen af vores plast, som vi blandt andet bruger til vores filterrammer, kommer fra genanvendt plast. Derudover har vi altid haft bæredygtighed i tankerne, når vi har skulle vælge vores leverandører, da det er vigtigt for os at de har en grøn profil.

For at kunne optimere vores processer med produktionen af vores compact-filter, er vi i gang med at udvikle metoder til, hvordan vi selv kan producere compact-filtre til vores erhvervskunder. På den måde bliver der både sparet penge, men også transporttid og forurening.

Læs mere om vores bæredygtige profil