Produktgruppe

Filtermedie

Filterruller inden for luftfiltre er også kendt som et universal filter eller klip selv filter, da filtermåtten kan klippes til ud fra behov.Hos Danfilter kan du finde filtermedier og filterruller, som er lange filtermåtter, der endnu ikke er sat i filterrammer. Du kan for eksempel købe hele ruller op til 20 meter, og selv tilpasse dem til dit anlæg.

Vi kan levere filtermedier i EN779 filterklasserne G2 - M5. Filtrene er gode at bruge til grovfiltrering i industrielt brug. Hvis du har brug for ruller. der er skåret på bestemte mål, kan du kontakte os for nærmere, så klarer vi også dette.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Send dine oplysninger til os, så kontakter vi dig inden for 24 timer (alle hverdage).

Produktion af filtermedier

Vores filtermedier får vi leveret på store paller fra vores dygtige samarbejdspartnere, der laver filtermedierne i nogle store maskiner som vi endnu ikke selv besidder.

Produktionen foregår i et system, hvor en masse fibre bliver smeltet. Produktions maskinen kan herigennem ligge de smeltede fibre i små lag, hvor det bliver sikret at lagene bliver lagt ordentligt, og til sidst kommer de samsmeltede fibre ud som et filtermedie.

For at kunne garantere vores kunder den høje kvalitet, bliver filtrene pakket ind i store ruller af hårdt plast, så der ikke kommer nogen skade under transport.

Fordele

  • Kan klippes efter behov
  • Langt mere produkt for pengene
  • God kvalitet
  • Høj partikelopsamling

Indeklima på skoler

Et godt indeklima har stor betydning for elevers koncentration og præstationsevne. Læs med og blive klogere på hvor stor betydning indeklima har for skoleelever.

Læs mere

Bæredygtig virksomhed

Hos Danfilter arbejder vi hele tiden på at kunne blive mere og mere bæredygtige, da det er vigtigt for os, at vi som virksomhed tager ansvar. Vi er overbevidste om, at vi sammen med vores kunder, medarbejdere og samarbejdsparnere kan være mere til at forme en mere bæredygtig fremtid.

En måde vi gør det på er at sikre os, at vores samarbejdspartnere og leverandører ikke blot leverer filtre i bedst mulig kvalitet, men også at de har en grøn profil og er bevidste om at være med til at mindske klimaaftrykket. Vi arbejder kontinuerligt på at reducere vores plast og kemikalieforbrug. Når vores udbud af filterrammer af plast i fremtiden bliver produceret af genanvendt plast, kan vi reducere klimaaftrykket fra rammen med hele 50%.

Læs mere om vores bæredygtige profil