Produktgruppe

SPM-filter

Plisseret panelfilter uden ramme. SPM er betegnelsen for vores mest revolutionerende panelfiltre. Vi har optimeret produktionen, så det er muligt at producere et plisseret panelfilter uden plastramme og med et minimum af lim og kemikalier.

Ved at fjerne rammen på filteret, har vi sparet emballagen og givet mere af det, der gør en forskel – nemlig filtermedie. Faktisk sparer vi tilsammen 30 tons plast om året ved at kunne fjerne rammen fra filteret.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Send dine oplysninger til os, så kontakter vi dig inden for 24 timer (alle hverdage).

Produktion af SPM-filter

Et SPM-filter produceres på vores avancerede produktionsmaskine i Farum. Produktionen er velegnet til store serier, og derfor anvendes teknologien kun til større produktioner eller filtre, der har stor efterspørgsel og derfor altid lagerføres.

Alle vores SPM-filtre produceres i Danmark, og vi anvender udelukkende filtermedier, der er produceret i EU.

Arbejdsmiljø

Det er vigtigt med et godt miljø på arbejdspladsen. Læs mere om hvilke faktorer der er med til at garantere et godt indeklima.

Læs mere

Bæredygtig arbejdsgang

Danfilter har efterhånden arbejdet på at blive mere bæredygtig på forskellige fronter over mange år. For os er det en naturlig del af vores arbejdsgang at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling, og vi er overbeviste om, at vi sammen med vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere kan forme en mere bæredygtig fremtid.Da vi har mange produkter, som vi ikke selv producerer i vores produktionsanlæg i Farum, stiller vi store krav til vores leverandører om hele tiden at løfte baren for et grønnere produkt. Vi arbejder desuden kontinuerligt på at udvikle vores filterrammer, så alle på sigt kan blive produceret af genanvendt plast.

Læs mere om vores bæredygtige profil