Undgå spildtid i trafikken

Undgå spildtid i trafikken

Hos Danfilter kan du som erhvervskunde spare på tiden. Med Danfilter som producent til dit firma, behøver du ikke flere forskellige samarbejdspartnere for at få fat i de filtre du skal bruge, du behøver kun os.

 

Gennem Danfilter kan du finde filtre til størstedelen af de ventilationsanlæg, der findes på det danske markede. Vi kan derfor spare dig tiden for at skulle rundt til forskellige producenter for at kunne få de rigtige filtre til dine kunder.

Hvis du ikke kan finde det filter du lige står og mangler, kan vi efter en snak om det ønskede filters funktion og størrelse, udarbejde et filter der kan opfylde dine ønsker.

 

Dansk producent

Hvis din virksomhed hele tiden skal køre rundt til forskellige producenter, for at få fat i det filter som passer til din kundes ventilationsanlæg, kan du gennem et samarbejde med Danfilter få mere tid i hverdagen, da vi hurtigt kan få produceret og leveret det filter du mangler til din virksomhed.

Danfilter producerer alle deres filtre i Farum, derfor går det hurtigt med leveringen af vores varer, da vores dygtige team gør sit bedste for at få dine filtre klar og sendt afsted så hurtigt som muligt. I Farum finder man også vores lager, hvor vi her har en stor kapacitet og altid har de mest populære varer klar til forsendelse.

Kontakt vores kundeservice

Bestiller du i god tid, garanterer vi, at du har varen til tiden, så kan du bruge tiden på det, du er bedst til.
Hos Danfilter har vi nemlig valgt at gøre det enkelt. Det eneste du skal gøre er, at kontakte os og fortælle, hvad du skal bruge og hvordan du vil have dem pakket og leveret – så står vi for resten.

Vi elsker god planlægning og effektivitet – derfor er vi altid glade for at kunne hjælpe vores kunder og forhandlere med at gøre deres hverdag så let som mulig.

 

Kundeservice & Salg
+45 4919 2266
info@danfilter.dk

Læs næste

Arbejdsmiljø
Luftforurening og helbred