Samarbejde med forskellige brancher

Hos Danfilter samarbejder vi forskellige typer virksomheder indenfor forskellige brancher. Vi har derfor en bred erfaring med produktion af filtre til forskellige behov. Vi skræddersyer alle forløb til den enkelte kunde, så vi kan imødekomme netop deres ønsker og behov for filtrering. 
Hvis din virksomhed har et specielt ønske omkring en aftale med os, kan vi sammen finde frem til den bedste løsning. 

Find din branche her og læs mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed:

Boligselskaber

Industri og produktion

Stat, amt og kommune

Butikker og indkøbscentre

Skoler og universiteter

Andre brancher

Dansk producent

Hos Danfilter udvikler og producerer vi kvalitets filtre i vores egen produktion i Farum. Vi producerer original filtre til flere af de førende mærker på det danske marked og i henhold til gældende EU standard (EN779:2012). Dette er din garanti for, at du får et filter i god kvalitet. 

Danfilter udvikler og producerer i samarbejde med anlægsproducenterne løbende nye produkter. Vi sætter en ære i at være i konstant udvikling, og søger hele tiden nye løsninger, der kan optimere vores produkter og service.

På vores lager i Farum findes altid over 1000 standard filtertyper til omgående levering. Og det vi ikke har på lager, laver vi naturligvis til din ordre. Det er fordelen ved at have egen produktion og udviklingsafdeling.

Kontakt os

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Send dine oplysninger til os, og vi vil kontakte dig og din virksomhed hurtigst muligt.